Lockdown 2.0 – sportlessen geschrapt

Beste ouders,

Beste leden,

 

Als sportclub zijn we verplicht om onze lessen op de veiligst mogelijke manier aan te bieden. Sinds 29 oktober 2020 hadden wij, na advies van de overheid, dan ook beslist om voorlopig onze deuren te sluiten. We zijn er jammer genoeg van overtuigd dat het virus nog een tijdje onder ons zal leven. Vandaar dat we de moeilijke beslissing nemen om niet op te starten in het jaar 2020. We hopen vanaf januari 2021 terug uit de startblokken te mogen schieten.
Alle kinderen, jongeren en volwassenen zullen na de herfstvakantie (onbewust) terug meer in contact komen met anderen, waardoor de kans op een besmetting terug zal toenemen. Wij willen daardoor ons steentje bijdrage door de club voorlopig nog te sluiten en zo de kans op besmetting te verkleinen.

Wat betekent dit concreet voor de lessen:

  • Alle lessen, voor zowel -12 als +12-jarigen, worden al zeker tot en met 30 november geschrapt.
  • Op 1 december worden de huidige maatregelen geëvalueerd, waarna wij eventueel opnieuw opstarten, maar dit kunnen we op dit moment niet met zekerheid zeggen.
  • Voor diegenen die al zijn ingeschreven en het volledig bedrag van de lessen hebben betaald, zullen op het einde van het seizoen (juni 2021) een bepaald bedrag kunnen terugvorderen als compensatie voor de geschrapte lessen.
    Meer info omtrent de compensatie kan u de volgende brief terugvinden: F&J Terugbetaling inschrijvingsgelden.
  • Indien u dus nog niets heeft betaald en/of nog niet bent ingeschreven, zullen wij u jammer genoeg de compensatie weigeren.

Tot slot nog een kleine tip:
Alle clubs (van sportverenigingen tot jeugdwerkingen) kunnen uw financiële steun gebruiken. Wij als club hebben ons daarom aangesloten bij de actie ‘trooper.be’. Indien u graag online shopt, is dit een manier om onze club, ZONDER EXTRA TE MOETEN BETALEN, te steunen. U hoeft enkel een kleine omweg te maken naar de website: https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/fitenjong . Van hieruit kan u verschillende online winkels bezoeken en een bestelling plaatsen. De winkels hebben met Trooper een bepaald percentage afgesproken wat zij aan de vereniging sponseren. U hoeft dus letterlijk geen cent extra te betalen, maar steunt wel rechtstreeks onze club.

 

 

Wij wensen jullie nog heel veel sterkte in deze donkere periode en hopen dat we nog voor het einde van dit jaar kunnen sporten.

 

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Bestuur en trainers Fit&Jong Zolder