Turnfeest 2021

Dag allemaal

Met veel spijt moeten wij via deze weg laten weten dat we ons jaarlijks turnfeest, dat normaal zou plaatsvinden op 1 mei 2021, bij deze afzeggen. Door Corona worden we praktisch gedwongen om het evenement in kleine groep te laten doorgaan wat in dit geval praktisch onhaalbaar is. Momenteel is er sprake van code oranje voor de sport- en evenementen sector.

Deze codes betekenen het volgende op het vlak van evenementen:

  • Code rood: Alles wordt officieel afgelast. Geen enkel evenement mag doorgaan.
  • Code oranje: Evenement mag doorgaan, maar zonder toeschouwers.
  • Code geel: Evenement mag doorgaan, maar met beperking toeschouwers (1 persoon per lid, maar met voldoende afstand in de tribune -> Na uitmeting is er dus plaats voor max. 60 personen in de tribune en met extra stoelen buiten de tribune)
  • Code groen: Geen enkele beperking.

Op dit moment zou dit dus betekenen dat er geen publiek toegelaten is, waardoor het organiseren van een turnfeest weinig nut heeft. De kans is ook erg klein dat we in mei over code groen zullen spreken. Vandaar dat wij nu al beslissen om dit jaar het evenement te schrappen, alweer. 🙁

Toch willen we als club niet bij de pakken blijven zitten en zijn we op dit moment op zoek naar een alternatief. Een voorstelling zal het uiteraard niet worden, maar wat het wel is, blijft nog even ons geheim. Meer info volgt zeker en vast nog!

Alvast bedankt.

Groeten

Fit & Jong Zolder